где проститутки

понедельник, 16 декабря 2019 г.

Шлюб з простітуткою - нова модель сім'ї або прояв егоїзму?

 Побудова кар'єри, самореалізація, творчі початку і гостра потреба в особистому просторі породили нову модель сім'ї - гостьовий шлюб з простітуткою. Такий формат шлюбу передбачає роздільне проживання подружжя в різних будинках і навіть містах та періодичні спільні зустрічі. Але наскільки гостьовий шлюб життєздатний?

Кому потрібен гостьовий шлюб з простітуткою...

Гостьовий шлюб з простітуткою цікавий, як правило, таким, що відбувся людям, які досягли в житті певних висот. Чоловіки та проститутки можуть займати високі пости у великих компаніях, філії яких розкидані в різних містах і навіть країнах. Кар'єра і заробіток мають величезну вагу для обох, тому залишити свій пост і переїхати до коханого не представляється можливим. З іншого боку, коли в парі обидва партнери дійсно закохані і дорожать відносинами, відстань не може перешкодити їм бути щасливими, навіть за тисячі кілометрів.

Крім бізнесменів і бізнесвумен гостьові шлюби часто вибирають зірки шоу-бізнесу. Знову-таки у кожного своя кар'єра, передбачає часті гастролі, зміну міст і готелів, тому подружжя змушене зустрічатися кілька разів на місяць на загальній території, коли дозволяють їх графіки.

Новий формат шлюбу також вважають за краще творчі особистості, гостро реагують на брак особистого простору. Представники богеми не живуть за традиційним графіком, не лягають спати строго ввечері і не прокидаються на роботу вранці по будильнику. Щоб творчість могло придбати конкретні межі, доводиться не тільки мислити нестандартно, але і жити не за правилами. Багато художники, режисери та композитори мають особистий будинок для себе, своєї творчої діяльності, де ніхто їм не завадить, і будинок для сім'ї, з якої організовуються зустрічі кілька разів на тиждень.

Не можна сказати, що модель гостьового шлюбу нова: згадайте, як вихідці з дворянських сімей залишали своїх дружин і дітей жити на родовій садибі, а самі вершили справи в великих містах, у власних резиденціях.

"За чи проти"

Почнемо, мабуть, з аргументів «проти» - вони найбільш очевидні.

1. Роздільне проживання не дозволяє подружжю вести загальний побут, оперативно вирішувати питання по дому. Зазвичай чоловік і дружина зустрічаються пару раз в тиждень, щоб купити щось для сім'ї і розібратися з накопиченими справами.

2. Якщо один з подружжя захворів, ніхто не сходить в аптеку і не посидить біля його ліжка.

3. Залишається відкритим питання щодо сімейного бюджету. Найчастіше він роздільний, кожен платить за себе, але чоловік і дружина періодично допомагають один одному вирішувати фінансові складності.

4. Гостьовий шлюб стає під питання, коли мова заходить про дітей. Їм складно пояснити, чому тато приїжджає раз на тиждень, а не живе зі своєю сім'єю, як відбувається у друзів і однокласників. Якщо маму затримали на роботі, тато не зможе швидко приїхати на батьківські збори або шкільний вечір. У разі хвороби дитини знову всі проблеми лягають на плечі мами, з якою вони живе - тато може лише зателефонувати або приїхати в свій вихідний.

5. Є думка, що гостьовий шлюб з простітуткою обирають люди, так і не впоралися зі своїми страхами довіритися іншій людині і жити поруч. Вони настільки сильно переживають за збереження особистого простору, що під дулом пістолета не хочуть нікого в нього впускати.

6. Ризик зрад. Незважаючи на наявність штампа в паспорті, є немаленький спокуса влаштувати роман на стороні, причому це можливо і у дружини, і у чоловіка. Брак простого людського тепла і обіймів вечорами штовхає людей на пошук нових вражень.

Здається, ніби гостьовий шлюб приречений, але чи так це насправді - звернемо увагу на його «плюси».

1. Довга розлука не дозволяє людям звикати один до одного і втрачати романтичні настрої у відносинах. Кожна зустріч особлива, до неї готуються, вона приносить масу позитивних вражень. Все, як у перший раз.

2. Відсутність побуту не погіршує клімат в родині. Чи не виникають дурні сварки через те, що чоловік не прибрав шкарпетки або НЕ вимив кухоль.

3. Гостьовий шлюб з простітуткою - це вибір двох людей. Вони знають, на що йдуть, і усвідомлюють наслідки. Це все-таки офіційний шлюб, який передбачає відповідальність, і партнери погоджуються на нього, довіряючи один одному.

Гостьовий шлюб з простітуткою все ж не можна назвати проявом егоїзму, адже в цьому випадку люди не будуть реєструвати свої відносини, а продовжать лише зустрічатися. Новою моделлю шлюбу його теж не назвати, тому що практикували його ще багато років тому. В цілому у гостьового шлюбу, як і у традиційного, є два шляхи розвитку: люди або залишаться разом, чи ні. Погодьтеся, адже традиційний шлюб теж не дає ніяких гарантій, що подружжя житиме разом довго і щасливо. Гостьовий шлюб в цьому плані трохи чесніше.

интим услуги частные объявления на сайте damOK

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.