где проститутки

суббота, 1 февраля 2014 г.

14 ідей для сексу до Дня святого Валентина

День усіх закоханих просто зобов'язаний запам'ятатися не тільки милими подарунками і знаками уваги від своєї другої половинки, але і гарячим, неприборканим сексом. І якщо раптом ви не знаєте, чим би «таким собі» зайнятися під час свята, то ми пропонуєм 14 привабливих секс-ідей для запального еротичної пригоди.

1. Святковий ранковий секс
Всім відомо, що далеко не кожна жінка вранці готова зайнятися сексом. Нам би поспати на півгодини довше, поніжитися в ліжку і не робити ніяких різких рухів. Це чоловіки вранці «у всеозброєнні», жадають негайно застосувати свої дані природою можливості. Однак у День святого Валентина цього правила можна і потрібно змінити.

Сексологи стверджують, що ранкове секс знакомства - допомагає жінкам підвищити свій життєвий тонус і весь день залишатися в прекрасному настрої. Так чому б не піти на поводу у науки і не порадувати себе і коханого? Тим більше що в цей час ніхто не чекає від вас еротичних подвигів: просто розслабтеся і дозвольте чоловічого лібідо доставити вам задоволення.

2. Сніданок в стилі «ню»
Який же День всіх закоханих без валентинок? Якщо ви не встигли купити коханому симпатичну листівку, то можна приготувати що-небудь смачненьке і оформити блюдо у вигляді серця. Печиво, овочеві салати, яєчня - всім цим стравам легко надати бажану форму.

А для того, щоб надати процесу приготування сексуальний підтекст, хозяйничайте на кухні в голяком. Короткого фартуха і панчьох в сіточку буде достатньо, щоб не тільки вразити вашого чоловіка кулінарним вишукуванням, але і дати волю його еротичним фантазіям.

3. Секс з іноземкою
По одному з статистичних досліджень, 59% чоловіків мріють зайнятися сексом з элитною проституткою іншої раси. Їх розбурхують уяву міцні мулатки, витончені азіатки і чорношкірі пантери. Приготуйте коханій на День святого Валентина подарунок і станьте в образі екзотичної красуні. Зробити це не так вже й важко - досить трохи змінити зовнішній вигляд і врахувати особливості сексуальної поведінки проституток інших національностей.

Ми не радимо вам кардинально змінюватися і перетворюватися в негритянку. Набагато простіше перетворитися в азіатку або мулатку - підкоригувати колір шкіри, нанести макіяж і зробити відповідну зачіску.

Якщо ви вирішите стати японкою, то ретельно выбелите колір обличчя (в Японії це ознака краси), попрацюйте чорною підводкою для очей, намалюйте губи «сердечком» і застроміть пару паличок в пучок волосся. Говорите мультяшним високим голосом (не переграйте, а не то замість порушення викличете у партнера напад реготу), будьте сором'язливою і грайливою одночасно.

На роль мулатки ідеально підійде бразилійка: з образом цих фатальних красунь ми всі знайомі завдяки незліченним мильних серіалів. Розпустіть волосся або надягніть перуку, надайте шкірі збудливий бронзовий відтінок, ведіть себе прямолінійно і напористо. Вивчіть пару фраз на португальською, щоб «добити» свого улюбленого правдоподібністю.

4. Перловий оргазм
Не секрет, що більшість жінок здатне відчути оргазм тільки при стимуляції клітора. І для цього краще, ніж кунілінгус, ще нічого не придумали. На жаль, далеко не всі чоловіки відповідально підходять до цього процесу, вважаючи його лише скороминущі прелюдією і підготовкою до головного акта.

Але на те і День закоханих, щоб без сорому пояснити партнеру, що конкретно від нього потрібно - ви ж хочете отримати вищу насолоду в ліжку? Тоді пристрасним шепотом повідайте на вушко своєму коханому, що б ви хотіли від нього сьогодні.

Отже, ось найприємніша техніка кунілінгуса, відповідна переважній більшості жінок. Ляжте на спину, широко розвівши ноги. Підкладіть під поперек подушку - так буде зручно не тільки вам, але і йому. Попросіть партнера розсунути зовнішні статеві губи і максимально розслабити язик. Відразу до клітора приступати не варто - він надто чутливий і різка «атака» може призвести до неприємних відчуттів. Краще малювати язиком вісімки, поступово підбираючись до заповітної «перлини».

Не варто втягувати губами клітор, засовувати підборіддя в піхву і вже тим більше говорити під час кунілінгуса - все це завадить вам розслабитися і зосередитися на задоволенні. Попросіть чоловіка ласкати язиком клітор - повільно, роблячи паузи на 1,5-2 секунди.

Навіть якщо ви будете готові вибухнути - нехай він не прискорює темп і продовжує солодко вас дратувати. Коли ж відчує, що наближається оргазм, паузи повинні стати ще довшим, і тільки під час самої розрядки швидкість може стати шаленною. Відірватися від вашого тіла він повинен тільки тоді, коли ви самі його відпустите....

секс услуги - проститутки Одесса

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.