где проститутки

пятница, 18 сентября 2015 г.

Чому він зник, не сказавши ні слова ?

Після відмінного секс побачення, а може і декількох побачень, ваш бойфренд раптом зник, випарувався. Не дзвонить, не пише, а ви турбуєтеся, мучте себе і питаєте «Чому?». І дійсно, чому він зник, не сказавши ні слова? На це є ряд причин різного ступеня поважності.

Чоловіча природа....
Чоловікам час від часу потрібно усамітнення. І зараз йому, можливо, якраз це і потрібно. Ось він і зник безвісти, але це не говорить, що ваші стосунки його не влаштовують або лякають. Він просто хоче побути один день наодинці з самим собою і обдумати своє життя. Хоча, може бути, він як раз про ваших відносинах і думає. Але перше ймовірніше.

У нього такий характер.
Інтроверти схильні до зникнень з-за своєї некомунікабельності. Так що особливості характеру чоловіки теж можуть стати причиною того, що ваш молодий чоловік просто взяв і кудись зник. Йому просто треба усамітнитися, прийти в гармонію з самим собою. І періодично йому це буде потрібно, так що вам варто змиритися, тим більше, що це не означає кінець вашим відносинам.

П'є...
Не дуже ймовірно, але все-таки не варто відкидати цей варіант, особливо якщо ваш хлопець не проти попити пиво з друзями або посидіти з вами за вечерею, невимушено розмовляючи і допиваючи свій п'ятий келих вина. Якщо він пропав один раз, прийшовши вранці з похмілля, це ще якось можна витерпіти, але якщо це повторюється неодноразово, тоді варто задуматися, чи потрібен вам чоловік, настільки небайдужий до алкоголю.

У нього є інша проститутка.
А може навіть і кілька проституток. Цілком можливо, що ваш кавалер полігамний і більше того – крутить роман з кимось ще, крім вас. Він не знає, яку з потенційних супутниць життя вибрати, а тому не розлучається ні з вами, ні з вашого конкуренткою, ну, або конкурентками. Він для вас зник – це, мабуть, для того, щоб вирішити, з ким йому буде краще.

Або всьому виною робота.
Є і ще один можливий відповідь на питання, чому хлопець раптом зник, не сказавши ні слова: можливо, у нього дуже небезпечна або важлива робота. Хто знає, може бути, робота у нього якраз на першому місці. Може бути, його відправили у термінове відрядження, і він не встиг вам повідомити, а свій мобільний телефон забув удома. Якщо це причина його зникнень, то вони напевно будуть відбуватися постійно. Подумайте, чи готові ви до того, що ваш партнер буде періодично зникати кудись?

секс услугиhttp://damok.net/putana/

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.